Hodnocení obchodu

5,0 55 hodnocení
5
53x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
D Avatar autora David | 10.1.2022
Zboží bylo dodáno rychle a bez problému. Kvalita hangboardu suprová. Doporučuji.
M Avatar autora Martina | 22.12.2021
Zatím nemáme rozbaleno. Rychlost a komunikace s 2climb perfektní! Děkuji
T Avatar autora Tomáš | 9.12.2021
Rychlost dodání, komunikace i výběr skvělý.
JM Avatar autora Jan Mynář | 4.12.2021
Dodávku jsem vyzvedl s obalem nepoškozeným. Rozbalí jí až syn, neb je mu určena jako dárek pod stromečkem. Ten pak později může dokončit hodnocení. JMY
S Avatar autora Soňa | 7.10.2021
M Avatar autora Milan | 3.9.2021
Oceňuji kvalitu produktů.
MH Avatar autora Michal Holeček | 22.6.2021
Nejlepší, nejrychlejší.. ????
I Avatar autora Ivanek | 15.6.2021
RB Avatar autora René Bílek | 17.3.2021
Naprostá spokojenost . Board visí na stěně a snad tam chvíli vydrží ????.
Avatar autora | 17.3.2021
V Avatar autora Vojta | 1.3.2021
Super komunikace, vstřícnost a rychlé dodání :) Už jen kvůli tou doporučuji!
V Avatar autora Vojta | 25.2.2021
Hangboard přišla asi po 16 dnech. Jinak vše v pořádku, jde o kvalitní výrobek (Crimp Travel).
M Avatar autora Michal | 23.2.2021
Objednávka (hangboard) dorazila v pořádku a včas včetně hmoždinek a vrutů :). S obchodem naprostá spokojenost. Teď už jen trénovat! :)
M Avatar autora Michaela | 23.2.2021
Koupila jsem balknu příteli k narozeninám a musela se přidělat hned jak přišla. Zatím jí používá asi týden a vypadá spokojeně ????
M Avatar autora Martin | 30.1.2021
Pořídil jsem už druhou balknu a maximalni spokojenost. Určitě bych ale doporučoval dát k tomu na výběr typy šroubů, třeba v mém případě, kdy to musím chytat přímo do zdi a ne do dřeva, k tomu kupuju takový pouzdra na metrický závity do chemické kotvy a k tomu šrouby s metrickým závitem a podložkama. Pro snazší montáž jsem si pak musel zvětšit průměr otvorů na šrouby v balkně. Myslím, že když byste v eshopu nabízeli i možnost přikoupení těch montážních prvků, byla by to výhoda, neboť by byli zákazníci schopni koupit vše na 1 místě. .... přeji ať se daří!
PB Avatar autora Pavel Bem | 19.1.2021
Supr. P *****
P Avatar autora Paja | 18.1.2021
Ocenil jsem, že v balíku byly i vruty a hmoždinky, takže jsem mohl ihned instalovat. Zásilka byla odeslána ihned po zaplacení, bohužel jsem si zvolil jako způsob doručení Zásilkovnu a zboží dorazilo až za týden.
M Avatar autora Martin | 15.1.2021
Obchod funguje vazne skvele a muzu ho doporučit. Koupena balkna ale kvalitou provedení neodpovida cene (praskliny apod.). Funkcni Nicmene bude :)
K Avatar autora Kryštof | 13.1.2021
Super přístup k lidem i k přírodě. Gamechanger - kapsu to bolí ale výsledek fakt dokonalej. ????????
L Avatar autora Luky | 11.1.2021
Balíček dorazil v pořádku a co bylo v něm předčilo očekávání prostě super a určitě to není ma poslední objednávka:-):-)
Nahoru
55 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení